Партньори

Teka Group

Основан през 1924 година в Германия, ТЕКА произвежда основно мивки, фурни, абсорбатори и готварски плотове за вграждане, но е и световен лидер в производството на бирени кегове.
В момента компанията разполага с 25 завода в цял свят, което позволява продажби в над 110 държави на над 100 милиона клиенти.
В продължение на цялата история на ТЕКА концернът поддържа постоянно развитие на иновациите, което позволява производството на продукти, задоволяващи всички нужди на клиентите.
Между тях са: Hydrocleanтехнология за почистване на фурни само с една чаша вода, индукционната система TekaFlex, позволяваща увеличаване на площта за готвене с 30%, както и абсорбаторът i-Hood – първият кухненски уред, адаптиран за работа с устройства на Apple.


Уеб Софт ЕООД

WebSoft.BG предлага изработка на уеб базиран софтуер, който ще улесни и автоматизира дейността и процесите на Вашият бизнес. Времето е важно! Защо да го хабите за неща, които могат да Ви го спестят?
Уеб базираният софтуер е предназначен за да разреши проблемите свързани с Вашият бизнес. Без значение от вида на дейността Ви, ние ще изработим софтуер, който да работи за Вас. Благодарение на нашата Cloud инфраструктура, можете да достъпвате до него по всяко време от всяка една точка на света.

Също така, ако се нуждаете от уеб сайт или имате идея, която искате да реализирате, ние ще разработим качествен проект, който отговаря на всички Ваши изисквания.
Изработката на уеб сайт, е най-лесният и изгоден начин да покажете своя бизнес, продукт или услуга пред широка аудитория в интернет пространството.
Ще Ви предложим нови идеи за бъдещото му развитие!

error: